Club Activiteiten  

   

Pulsejet Team Apollo'68  

   

Aanmelden  

Aanmelden is alleen voor leden

Registreren is alleen voor leden!!,

Register is only for members!!

   

MVC Apollo '68 is een modelvliegvereniging met ca 85 leden waaronder 11 Jeugdleden. De vereniging beschikt over een prachtig clubgebouw waarin ook een bouwlokaal aanwezig is. Hier worden alle facetten van de vliegtuigmodelbouw beoefend. Nieuwe leden kunnen daar geholpen worden bij het bouwen en ervaring opdoen. Het clubgebouw ligt pal naast het vliegveld, dat is voorzien van een geasfalteerde start- en ladingsbaan. In verband met de veiligheid is het veld gescheiden van het clubgebouw door een hekwerk van 2 m hoog en 200 m lang. Er is hier volop gelegenheid om winter en zomer bezig te zijn met een boeiende hobby.

 

Begeleiding bij de aanschaf van bouwdozen, motoren en een radiografische besturing is ook belangrijk om deze sport niet onnodig duur te maken. De leden worden van het reilen en zeilen van de vereniging op de hoogte gehouden middels een maandelijks uitkomend clubblad en de maandelijkse ledenvergadering.
Het accent bij Apollo ligt voornamelijk op het plezier hebben in het vliegen en bouwen, en niet in eerste instantie op de prestatie. Dit wil niet zeggen dat er geen wedstrijdelement in zit, want elk jaar zijn er clubkampioenschappen.

 

Diegene, die in het weekend wel eens een bezoek aan het terrein gebracht hebben om te kijken of om een kop koffie of een glaasje fris te drinken, zullen gezien hebben dat modelvliegen een interessante en boeiende vrijetijdsbesteding is.
 
Waar vind je MVC Apollo ‘68?
Komend vanaf de A 73 neem je afslag No 10 (Horst Noord, Tienray) en ga je richting Tienray.

Kom gerust eens kijken bij ons, U bent van harte welkom bij Apollo ‘68.

 

Secretariaat:
MVC-Apollo'68
Eikelenbosserdijk 25
5962 NV Melde3rslo

 

   
© (c) MVC Apollo'68